Retouren

Bestelde artikelen kunnen zonder nadere kennisgeving worden geretourneerd of geannuleerd binnen 14 dagen na ontvangst van het (de) desbetreffende artikel(en). De termijn voor een retourzending begint op de datum van ontvangst. In geval van annulering gaat de termijn in na ontvangst van de orderbevestiging door de leverancier. Indien u meerdere artikelen heeft besteld, kunt u deze tot 14 dagen na ontvangst van het laatste product retourneren. Retourzendingen worden alleen geaccepteerd als het artikel of de artikelen ongebruikt is of zijn en in de originele verpakking zit.

Retourzendingen zijn voor risico van de koper. Tear Solutions v.o.f. is niet aansprakelijk voor schade of verlies van geretourneerde artikelen.

Voor een snelle en correcte afhandeling is het belangrijk dat u de leverancier vooraf per e-mail op de hoogte stelt van de retourzending of annulering. Stuur uw e-mail naar info@tear-solution.com onder vermelding van 'retour/annulering' gevolgd door het ordernummer van de oorspronkelijke bestelling.

Artikelen die (gedeeltelijk) gebruikt zijn, kunnen niet worden geretourneerd.